replica watches København - Find studiejobs i hele Danmark"> replica watches København - Find studiejobs i hele Danmark"> replica watches København - Find studiejobs i hele danmark på studiejob portalen studiezone.dk"> Studiejob for designer indenfor Usability/UX | Monsenso,<a href="http://scrawlcollective.co.uk/stall.php" title="replica watches"style="text-decoration:none"><font color="#00000">replica watches</font></a> København - Find studiejobs i hele Danmark

Studiejob for designer indenfor Usability/UX | Monsenso,replica watches København

Denne annonce er udløbet
Denne annonce er hentet fra jobarkivet på studiezone.dk.
Bemærk, at annoncen er udløbet og virksomheden derfor sandsynligvis ikke længere modtager ansøgninger.


Job beskrivelse:
Monsenso søger en dygtig designer, som også har fuldstændig styr på usability og UX. Du skal være med til at skabe et endnu bedre produkt til vores fantastiske cartier replica brugere uanset hvilken platform de benytter.

Rolle og ansvarsområder
Du bliver ansvarlig for layouts til Monsensos produkter med fokus på brugergrænseflader på tværs af alle platforme (Android, iPhone, Windows Phone, web), samt marketingsmateriale. Du skal sikre et højt niveau af visuel kreativitet i harmoni med Monsenso brandet. Du skal være i stand til at videreføre og videreudvikle Monsenso designet. Du skal hjælpe udviklerne med visuelt at oversætte løsningsbeskrivelser og målsætninger til attraktive, brugervenlige og funktionelle løsninger. Du kan lave hurtige mock-ups, visuelle prototyper, wireframes, story-boards , osv. til gennemgang og kritik. Du kan arbejde på projekter og løse mindre designopgaver selvstændigt. Du er bekendt med webstandarder, browser kompatibilitet og overholdelse af best practice for design.

Erfaring og krav
Du har gerne et online portfolio med eksempler på dit arbejde. Du har erfaring med Photoshop, InDesign og Illustrator, samt HTML og CSS.

Vi tilbyder
Du har muligheden for at være en del af et innovativt entreprenør-team indenfor udvikling af personlig sundhedsteknologi – alt sammen i tæt dialog og sparring med nogle af branchens bedste indenfor udvikling, salg og produktstrategi. Du vil arbejde på Monsensos kontor på 5te sal på IT-Universitetet i København.

Vi er et tæt lille team på 6 vidt forskellige kollegaer. Organisationen er flad som en pandekage og tonen er uformel. Arbejdstid tilrettelægges efter dine studier og er som udgangspunkt 15 timer om ugen.

Kontakt Mads Frost på tlf. 4074 2473, hvis du ønsker mere information om stillingen. Send din ansøgning med CV senest d. 31. oktober til [email protected] med ’Designer’ i subject linjen. Husk links, skærmdumps, design skitser eller andre ting, som du har lavet og er stolt af.

Om Monsenso
Monsenso blev stiftet i 2013 baseret på omfattende teknologisk og klinisk forskning i brugen af trådløs og mobil teknologi til behandling af affektive lidelser. Monsenso består af et passioneret team dedikeret til design af innovative personlige sundhedsteknologier, der forbedre behandlingen af psykiske lidelser. Vi tror på at et samarbejde mellem patienten, behandlere og pårørende kan engagere patienterne i så høj grad at de opnår en bedre mental sundhed. Gennem fortsat forskning og innovation udvikler vi unikke løsninger, der passer ind i patientens liv og behandling. Med en stærk dedikation til brugercentreret innovation, er vores løsninger designet til at være let at bruge for både patienter og klinikere, mens den på samme tid udnytter avanceret sensorteknologier til opsamling og analyse af data omkring patientens adfærd. Dette bruges til at styrke og inspirere patienter og til at forbedre den mentale sund-hed og velvære for den enkelte patient.


Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen på studiezone.dk

Information

Virksomhed:
Adresse:
Løn:
Antal timer:
Kontakt person:
Email:
Telefon:

Monsenso ApS
Rued Langgaards Vej 7, 2300
Kr. /Timen
15 Pr. uge
Mads Frost
[email protected]
72185314
Tilføjet: 09-10-2014
Tilbage..