Experimentarium City søger nye piloter

Denne annonce er udløbet
Denne annonce er hentet fra jobarkivet på studiezone.dk.
Bemærk, at annoncen er udløbet og virksomheden derfor sandsynligvis ikke længere modtager ansøgninger.


Job beskrivelse:
Experimentarium søger nye piloter og kystlivreddere til udstillingerne.

Brænder du for at formidle, og kunne du tænke dig at bruge din viden om enten naturvidenskab eller kystlivredning hos Experimentarium City? Så tilbyder vi et spændende og studie-relevant job i dejlige omgivelser på Christiansholms Ø.

I 2014 og 2015 bygger Experimentarium til i Hellerup. I den periode har vi en midlertidig udstilling på Christiansholms Ø midt i København. Den nye udstilling hedder Experimentarium City.

Vi søger en håndfuld nye piloter og kystlivreddere med naturvidenskabelig interesse. Du skal være i gang med en videregående uddannelse. Søger du jobbet som kystlivredder, skal du også være ansat og uddannet gennem TrygFonden Kystlivredning.

Er du vild med at skabe kontakt til andre mennesker? Brænder du for formidling af naturvidenskabelige fænomener? Kan du give Experimentariums besøgende den bedst mulige oplevelse og levere en service, der er helt i top? Så er du måske lige den, vi skal bruge.
Mere end et studiejob
Et job som pilot eller kystlivredder hos Experimentarium City er meget mere end et studiejob. Hos os vil du få udviklet dine formidlingskompetencer til gavn for både dit CV og videre karriere.

På Experimentarium er der ansat ca. 30 udstillingspiloter og kystlivreddere. Din arbejdstid ligger både på hverdage og weekender med et gennemsnit på ca. 10 t. ugentligt. Du skal kunne arbejde mindst en hel hverdag fra morgenstunden hver uge.

To x kystlivredder
Får du jobbet som kystlivredder hos Experimentarium City, fastholder du også din ansættelse hos TrygFonden Kystlivredning.

Uddannelse
Der bliver 5 obligatoriske uddannelsesdage samt to følvagter i dagtimerne i ugerne 39 - 41. Du skal kunne deltage alle dage.

Uddannelsesdatoer: tirsdag d. 23. september og onsdag d. 24. september i dagtimerne. Derefter en enkelt følvagt indtil sidste del af uddannelsen tirsdag d. 7. og onsdag d. 8. oktober i dagtimerne.
 !
Der er desuden en obligatorisk uddannelsesaften for alle piloter og kystlivreddere onsdag d. 1. oktober fra kl. 17.30 - 21.00.

Sådan søger du....
• Download ansøgningsskema på www.experimentarium.dk under ‘om Experimentarium/ledige stillinger’
• Send din ansøgning på email til:
[email protected]
• Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte
! Rikke Agersted på telefon 50 77 89 17
• Ansøgningen skal være fremme senest 
 onsdag d. 3. september.
• Der afholdes samtaler d. mandag d. 15.9. formiddag samt onsdag d. 17.9. hele dagen


Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen på studiezone.dk

Information

Virksomhed:
Adresse:
Løn:
Antal timer:
Kontakt person:
Email:
Telefon:

Experimentarium City
Trangravsvej 10 - 12, 1436
Kr. /Timen
10 Pr. uge
Rikke Agersted
[email protected]
50778917
Tilføjet: 25-08-2014
Tilbage..