Dynamisk praktikant søges til sammenligningsportalen Samlino.dk

Denne annonce er udløbet
Denne annonce er hentet fra jobarkivet på studiezone.dk.
Bemærk, at annoncen er udløbet og virksomheden derfor sandsynligvis ikke længere modtager ansøgninger.


Job beskrivelse:
Dynamisk praktikant søges til sammenligningsportalen Samlino

Kunne du tænke dig at være med til at etablere Danmarks største sammenligningsside for finansielle produkter og services? www.Samlino.dk søger en frisk praktikant, der kan hjælpe til med en række opgaver i forbindelse med udvikling og udvidelse af vores sammenligningsværktøjer. Vi er en nyopstartet virksomhed med kontor på Østerbro, der specialiserer sig inden for prissammenligning på forskellige services. Vores sammenligningstjeneste inkluderer på nuværende tidspunkt bredbånd, a-kasse, kreditkort, forbrugslån, billån og højrentekonto, men vi udvider hele tiden, og derfor har vi løbende brug for flere kloge hoveder og hjælpsomme hænder.

Hvem vi er på udkig efter:

Din studieretning er ikke det primære, da vi kan se værdien i rigtig mange forskellige kundskaber og fagområder. Vi har både brug for folk, der er gode til at skrive spændende artikler om vores produkter, men også nogen der har forståelse for brugervenlighed eller det designmæssige.

Desuden får du som praktikant i Samlino.dk, mulighed for en meget stejl læringskurve og derfor er det for os vigtigere, at du er åben, hårdtarbejdende og har lyst til at lære nye ting. Ikke desto mindre vil det være en fordel, hvis du har interesse for kommunikation, marketing, grafisk design eller IT. Vi har dog mange forskellige former for opgaver, så selvom du måske ikke er den største haj til IT, vil vi meget gerne høre fra dig alligevel.

Den idelle ansøger er imødekommende, kvik og har en god forretningsforståelse. Vi forestiller os, at du er på sidste år af enten din bacheloruddannelse eller er kandidatstuderende. Du skal helst være dygtig til at skrive og have erfaring med excel. Det er et stort plus, men ikke et krav, at du har erfaring fra en bank, et forsikringsselskab, en A-kasse eller en internetudbyder, eftersom det er vores kerneområder.

Dine arbejdsopgaver vil inkludere:

- Opdatering af hjemmesidens indhold
- Kontakt til vores kunder
- Brugerundersøgelser og test
- Artikler til bloggen
- Administration af sociale medier
- Design af reklamer eller bannere

Arbejdsområderne er vejledende, da vi konstant udvikler os og får nye opgaver. Vi vil selvfølgelig tage hensyn til din erfaring og specialisering, så begge parter får mest muligt ud af samarbejdet. Løn i praktikperioden afhænger af CV og erfaring.

Hvis dette opslag har vakt din interesse og du kunne tænke dig at blive en del af en hurtigtvoksende sammenligningsportal, kan du skrive en mail med din ansøgning samt CV til [email protected] eller kontakte os igennem vores hjemmeside, hvis du har spørgsmål. Husk at skrive "ansøgning" i emnefeltet. Vi venter gerne på den rigtige kandidat, så vi har ingen ansøgningsfrist. Ansættelsen vil foregå løbende.

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen på studiezone.dk

Information

Virksomhed:
Adresse:
Løn:
Antal timer:
Kontakt person:
Email:
Telefon:

Samlino
Øster Allé 4, 2100
Kommer an på CV og erfaring Kr. /Timen
37 Pr. uge
Rasmus Carlsen
[email protected]
+45 36 99 06 67
Tilføjet: 29-07-2014
Tilbage..