Alsidigt og fleksibelt studiejob i PPG Scandinavia’s marketingafdeling

Denne annonce er udløbet
Denne annonce er hentet fra jobarkivet på studiezone.dk.
Bemærk, at annoncen er udløbet og virksomheden derfor sandsynligvis ikke længere modtager ansøgninger.


Job beskrivelse:
PPG Refinish Scandinavia, som er en del af den globale koncern PPG Industries, søger nu en studentermedhjælper til en spændende og alsidig stilling i vores marketingafdeling i Søborg. I PPG Refinish arbejder vi med at sælge og markedsføre auto- og industrilakker til hele det nordiske marked.

Som studentermedhjælper i marketingafdelingen bliver du en del af energisk og produktivt team, hvor vi lægger vægt på åben kommunikation, selvstændighed og et godt arbejdsmiljø.

Stillingen vil være mellem 10-15 timer om ugen og arbejdstiden vil i vid udstrækning kunne tilpasses dit studie. Arbejdsopgaverne, som du vil komme i berøring med, vil blandt andet være:

• Opdatering af vores CRM system og distributionslister.
• Opdatering af brandspecifikke hjemmesider og ekstranet.
• Korrekturlæsning og mindre oversættelsesopgaver.
• Etablering af informationsdatabase på afdelingens nordiske intranet.
• Support ifbm. med koordinering af VIP events.
• Koordinering af oversættelsesopgaver ifbm. produktlanceringer.
• Ansvar for forsendelse af mercandise og lignende.
• Assisterer ved udarbejdelsen af brochurer og andet kommunikationsmateriale.
• Diverse ad hoc opgaver.

Vi lægger vægt på, at du kan arbejde selvstændigt og er god til at have en koordinerede rolle. Den ideelle kandidat er i gang med en videregående marketing- eller kommunikationsuddanneles på 3.-6. semester på f.eks. CBS eller RUC. Hvis du kan skrive svensk, vil det være en fordel, men det er ikke et krav.

Ønsker duat læse mere om PPG, kan du besøge www.ppg.com eller www.ppgscandinavia.com. Ansøgningsfrist er den fredag den 2. April 2014 og du bedes sende din ansøgning samt CV til [email protected].

Har du spørgsmål til stillingen eller ønsker yderligere informationer, kan du kontakte Nordisk Marketingchef Henrik Friis på tlf. 41 33 97 81 eller pr. mail på [email protected].

Mere om PPG Scandinavia
PPG Scandinavia er den skandinaviske salgsafdeling for PPG Industries inc., som er en af verdens førende leverandører af autolakteknologi, med mere end 40.000 ansatte på verdensplan. Via et velforgrenet forhandlernetværk forsyner vi autolakererier og industrien i Skandinavien, Finland og de baltiske lande med højkvalitetsprodukter. PPG Scandinavia’s tætte samarbejde med ledende bil- og storvognsfabrikker over hele verden giver stor erfaring og ekspertise i anbefalinger af korrekte og OEM godkendte lakopbygninger.


Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen på studiezone.dk

Information

Virksomhed:
Adresse:
Løn:
Antal timer:
Kontakt person:
Email:
Telefon:

PPG Scandinavia
Gladsaxevej 300, 2860
Kr. /Timen
10-15 Pr. uge
Henrik Friis
[email protected]
41339781
Tilføjet: 11-03-2014
Tilbage..