Studentermedhjælper

Denne annonce er udløbet
Denne annonce er hentet fra jobarkivet på studiezone.dk.
Bemærk, at annoncen er udløbet og virksomheden derfor sandsynligvis ikke længere modtager ansøgninger.


Job beskrivelse:
Jobbeskrivelse
Boyden A/S søger en engageret studentermedhjælper til at hjælpe med forskellige administrative opgaver i forbindelse med vores search-arbejde.

Du vil blive tilknyttet to teams, der består af fire medarbejdere, to Partnere og to Senior Business Researchere og skal supportere medarbejderne med følgende arbejdsopgaver:

•Udarbejdelse og opsætning af kandidatrapporter og profiler
•Udarbejdelse af diverse præsentationer og analyser
•Opdatering og vedligeholdelse af database (FileFinder10)
•Lettere research-opgaver
•Ad hoc-opgaver for teamet

Profil
Vi forestiller os, at du netop er påbegyndt din overbygning på Cand.merc studiet, og er blandt de mest ambitiøse på din årgang.

Du er vant til at arbejde med MS Office pakken og har et godt kendskab til PowerPoint. Du er god til at søge information og har kendskab til brugen af blandt andet LinkedIn. Derudover er du flydende i dansk og engelsk både mundtligt og skriftligt.

Som person er du detaljeorienteret, struktureret og grundig i din tilgang til at løse opgaver. Du kan håndtere fortrolig information og agere professionelt. Du trives med korte deadlines og en omskiftelig hverdag.

Boyden kan tilbyde dig:
•Studierelevant stilling inden for Executive Search
•Indsigt i professional service industrien
•Mulighed for at opnå grundig forståelse for dansk erhvervsliv

Arbejdstider:
•Der er tale om et studiejob på ca. 10-15 timer per uge. Der er fleksibilitet i forhold til arbejdstider, men det bør være forventeligt at du vil kunne få ekstra timer ved travlhed, sygdom og ferie.

Boyden A/S
Boyden er verdens ældste, globale Executive Search firma og er blandt verdens 10 største Executive Search firmaer. Boyden har mere end 65 kontorer i over 40 lande på fem kontinenter. I Norden er vi repræsenteret stærkt, og i København er vi 14 dedikerede medarbejdere, som brænder for at arbejde med Executive Search. Vi er ambitiøse og leverer den bedste kvalitet over for såvel vores klienter så vel som kandidater.

Venligst send din ansøgning samt CV på dansk til Sr. Business Researcher, Kristina Ahlberg, [email protected]. Skriv ”studentermedhjælper” i emnefeltet. Vi vil løbende evaluere de indkomne ansøgninger. For uddybende information: www.boyden.com.



Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen på studiezone.dk

Information

Virksomhed:
Adresse:
Løn:
Antal timer:
Kontakt person:
Email:
Telefon:

Boyden A/S
Christians Brygge 28, 4, 1559
Efter aftale Kr. /Timen
ca. 10-15 Pr. uge
Sr. Business Researcher, Kristina Ahlberg
[email protected]

Tilføjet: 27-02-2014
Tilbage..