Engagerede nørder med lyst til drift og support søges.

Denne annonce er udløbet
Denne annonce er hentet fra jobarkivet på studiezone.dk.
Bemærk, at annoncen er udløbet og virksomheden derfor sandsynligvis ikke længere modtager ansøgninger.


Job beskrivelse:
Cabo hoster og driver et stort antal servere. Fysiske og virtuelle. Vi arbejder med specialbygget hardware og vores egen software stack til styring af virtuelle servere og datacentre. Vi søger studerende, der vil indgå i vores operations team, hjælpe med driften og holde strømmen af supporthenvendelser flydende.

Opgaverne
Cabos operations team håndterer de daglige driftsopgaver, der endnu ikke er automatiseret. Certifikatfornyelser, serveropdateringer, virtualisering af servere, fejlsøgning af netværk, DNS ændringer, optimering, genstart, besvarelse af supporthenvendelser, respons på alarmer osv.

Din opgave er at træde til og bidrage, med det du kan. Har du erfaring med at rode med Linuxservere? Windows? Ved du hvordan man vender en server der er nede? Er du fortrolig med command line tools? SMTP? MySQL? Virtualisering? Vi forventer ikke, at du kan alt, men det er nødvendigt at du har erfaring med-, og en forståelse for serverteknologier, der ligger ud over det, du kan læse i en bog. Hvor du har fået din hands on erfaring betyder mindre. Hos Cabo har du chancen for at få mere, og arbejde med teknologier og forretningsmodeller, der former fremtidens IT.

Dig
Vi tror du er i gang med en videregående IT-uddannelse på universitetsniveau. Datalog, ingeniør eller noget tredje. Du elsker at bruge- og bygge videre på din viden, og forbedre dine evner indenfor det, du brænder for. Du formulerer dig klart og fejlfrit på dansk, du har et godt kendskab til serverdrift og er ikke bleg for at spørge dine kolleger til råds, når du er i tvivl. Du har en analytisk tilgang til fejlsøgning, og behandler både servere og kunder godt. Har du erfaring med både Windows og Linux, er det kun en fordel.

Vi forventer at du kan arbejde 10 timer om ugen indenfor almindelig kontortid.
Når du er fortrolig med de opgaver, vi arbejder med, regner vi med du også kan tage del i vagtplanen og håndtere alarmer udover kontortid.

Os
Cabo er en samling engagerede nørder, der arbejder professionelt med drifts- og udviklingsopgaver for danske og internationale kunder. Vi arbejder med specialbygget hardware og software, automatiserer trivielle opgaver, holder af det vi laver og sætter pris på forskellighed og Open Source.

Vi holder til på toppen af en gammel chokoladefabrik i hjertet af Aarhus, har frokostordning, kaffe ad libitum, en sød piccoline og fri frugt fra Aarstiderne.

Og hvad så?
Er du kvalificeret? Og interesseret? Så send os en mail på [email protected] hvor du beskriver dine evner og interesser, og hvor mange timer du har mulighed for at arbejde ugentligt.
Vi glæder os til at høre fra dig.


Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen på studiezone.dk

Information

Virksomhed:
Adresse:
Løn:
Antal timer:
Kontakt person:
Email:
Telefon:

Cabo A/S
Klosterport 4A, 4, 8000
Kr. /Timen
10 Pr. uge

[email protected]
88193400
Tilføjet: 11-12-2013
Tilbage..