Nye kollegaer søges til vores super team hurtigst muligt

Denne annonce er udløbet
Denne annonce er hentet fra jobarkivet på studiezone.dk.
Bemærk, at annoncen er udløbet og virksomheden derfor sandsynligvis ikke længere modtager ansøgninger.


Job beskrivelse:
Til ny og spændende salgsopgave via tlf. søger vi stabile og resultatorienterede phonere/salgsrådgiver.
Arbejdet består i salg og rådgivning af markedsføring/reklamer for virksomhedens klienter, som er et bredt udsnit af dansk erhversliv.
Som phoner/salgsrådgiver bliver du ansvarlig for hele salgsprocessen. Fra at skabe den første kontakt til kunden, til at få afdækket kundens behov. Produkterne er gennemtestet, med masser af positive referencer, og har en glimrende form og funktion.
Du skal være disciplineret og have masser af gå på mod. Finder vi dig dygtig nok til vores opgaver, vil du kunne blive forfremmet til andre opgaver i vores virksomhed. Vi forventer, at du med din indsats og dygtighed kan være en vigtig brik i den fortsatte udvikling og tilbyder et job med mange udfordringer i en spændende, travl og markedsorienteret virksomhed.
Der ønskes ingen pistolsalg eller lurvede metoder. Udelukkende ren professionel relationsbyggende newbizz og salg til nuværende kunder.

Lyder dette som dig tilbyder vi til gengæld: Løn efter aftale. Du bliver sat skarpt ind i produkterne. Du modtager også stærke salgsværktøjer samt løbende støtte fra os, da vi alle ønsker, at du får succes med at skabe gode salgsresultater indenfor rammerne af en helt almindelig arbejdsuge. Søg stillingen skriv til [email protected]

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen på studiezone.dk

Information

Virksomhed:
Adresse:
Løn:
Antal timer:
Kontakt person:
Email:
Telefon:

A.B.Concept ApS
Strandvejen 66, 2900
170 Kr. /Timen
35 Pr. uge
Charlotte Hansen
[email protected]
50205914
Tilføjet: 06-11-2013
Tilbage..