Obton Fondsmæglerselskab A/S søger verdens bedste studerende

Denne annonce er udløbet
Denne annonce er hentet fra jobarkivet på studiezone.dk.
Bemærk, at annoncen er udløbet og virksomheden derfor sandsynligvis ikke længere modtager ansøgninger.


Job beskrivelse:
Tre spørgsmål inden du læser videre:

1. Søger du et studiejob med faglige udfordringer og store muligheder for personlig udvikling?
2. Kunne du tænke dig at blive en del af en finansiel virksomhed i rivende udvikling?
3. Er du blandt de bedste på din årgang, og har du i din uddannelse beskæftiget dig med finansiel lovgivning og regulering af finansielle virksomheder?

Kan du svare ”ja” til de tre ovenstående spørgsmål, har vi formentlig det perfekte job til dig.

Jobbet
Som studerende hos Obton Fondsmæglerselskab A/S kommer du til at beskæftige dig med det spændende krydsfelt mellem ”jura” og ”investering”. Vores forretning vokser og er i konstant udvikling, og vi har lige nu brug for en studerende til at styrke vores organisation inden for følgende områder:

• Compliance – dvs. medvirke til at sikre, at selskabet er ajourført og overholder gældende lovgivning – særligt lov om finansiel virksomhed.
• Udførelse af interne kontroller af forretningsgange, retningslinjer fra bestyrelsen og rapportering.
• Ad hoc opgaver – udarbejdelse af referater fra bestyrelsesmøder, arkivering af relevant materiale, korrektur og tekstgennemgang og andet forefaldende arbejde.

Du vil fra starten få en central rolle i Fondsmæglerselskabet, og jobbet vil give dig god mulighed for at anvende dine teoretiske kompetencer fra studiet i praksis.

Forventninger til dig
Vi forventer, at du er i gang med en videregående uddannelse – gerne på kandidatdelen. Du skal på dit studie have beskæftiget dig med finansiel lovgivning eller regulering af finansielle virksomheder. Den specifikke uddannelsesretning er underordnet, men vi forestiller os, at denne stilling vil være mest relevant for studerende, der læser til cand. merc. jur. eller cand. Jur. Har du oven i købet interesse for økonomi og investering, vil det være et plus.

Personligt drive, selvstændighed, fleksibilitet og engagement er nøgleord, vi vægter særdeles højt. Du skal trives med ansvar og gerne kunne holde mange bolde i luften på én gang.

Vi forventer, at du kan arbejde 15-20 timer om ugen, men er selvfølgelig fleksible i eksamensperioder. Du vil i høj grad være selvtilrettelæggende og kan derfor tilpasse arbejdstiden, så den passer dig.

Du tilbydes
Du tilbydes en udfordrende stilling, hvor to dage sjældent er ens. Du vil blive en del af et team på i alt 35 ansatte med kontor i hjertet af Aarhus. Du får rig lejlighed til at se, hvordan den gældende finansielle lovgivning implementeres i praksis. Samtidig vil du opleve, hvordan arbejdsgangene er i en ung og dynamisk investeringsvirksomhed, hvor tiden ikke spildes. Omgangstonen er uformel og vejen til beslutningstagerne kort, hvilket betyder, at der følges op på gode idéer uanset, hvem der kommer med dem.

Hvem er Obton Fondsmæglerselskab A/S?
Obton Fondsmæglerselskab A/S er en del af Obton-koncernen, der fortrinsvist udbyder investeringsprojekter baseret på ejerskabet af store, europæiske solparker. Fondsmæglerselskabet formidler investeringsprojekterne til interesserede danske investorer og er derfor underlagt tilsyn fra Finanstilsynet. Vores tilgang til investering er konservativ, og vi vil ikke konkurrere på eksotiske afkast. Derimod vil vi gerne måles på troværdigheden i vores budgetter. Et konstant stigende antal investorer beviser for os, at vores tilgang er den rigtige.

Praktiske informationer
Send din ansøgning sammen med dit CV og relevante karakterer til:

Obton Fondsmæglerselskab A/S
Nordhavnsgade 1, 2 tv.
8000 Aarhus C
Eller: [email protected]

Ansøgningsfrist: 27. oktober 2013. Vi afholder hurtigst muligt herefter ansættelsessamtaler.

Skulle du have spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte adm. Direktør, Jeppe Udby, på 25 55 40 46 eller [email protected].


Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen på studiezone.dk

Information

Virksomhed:
Adresse:
Løn:
Antal timer:
Kontakt person:
Email:
Telefon:

Obton Fondsmæglerselskab A/S
Nordhavnsgade 1, 2. tv, 8000
konkurrencedygtig Kr. /Timen
12-20 Pr. uge
Jeppe Udby
[email protected]
25554046
Tilføjet: 04-10-2013
Tilbage..