Telesalg .... med gode lønninger

Denne annonce er udløbet
Denne annonce er hentet fra jobarkivet på studiezone.dk.
Bemærk, at annoncen er udløbet og virksomheden derfor sandsynligvis ikke længere modtager ansøgninger.


Job beskrivelse:
For dig der godt vil tjene gode penge.
Til ny og spændende salgsopgave via tlf. søger vi stabile og resultatorienterede salgskonsulenter.

Arbejdet består i salg af markedsføring for virksomhedens klienter, som er et bredt udsnit af dansk butiksliv.

Som salgskonsulent bliver du ansvarlig for hele salgsprocessen. Fra at skabe den første kontakt til kunden, til at få afdækket kundens behov, få udarbejdet løsningsforslag og tilbud. Produkterne er gennemtestet, med masser af positive referencer, og har en glimrende form og funktion til salg via telefon+accept via e-mail.

Du har en positiv humoristisk og afbalanceret personlighed og trives i en organisation præget af en åben og uformel tone med dedikerede og erfarne medarbejdere. Vi forventer, at du med din indsats og dygtighed kan være en vigtig brik i den fortsatte udvikling og tilbyder et job med mange udfordringer i en spændende, travl og markedsorienteret virksomhed.

Der ønskes ingen pistolsalg eller lurvede metoder. Udelukkende ren professionel relations-byggende newbizz og salg til nuværende kunder.

Lyder dette som dig tilbyder vi til gengæld: Løn efter aftale og du skal kunne arbejde min 3 gange om ugen fra kl. 09.00 – 16.00. Du bliver sat skarpt ind i produkterne. Du modtager også stærke salgsværktøjer samt løbende støtte fra os, da vi alle ønsker, at du får succes med at skabe gode salgsresultater indenfor rammerne af en helt almindelig arbejdsuge. Interesseret? Søg stillingen skriv til [email protected]


Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen på studiezone.dk

Information

Virksomhed:
Adresse:
Løn:
Antal timer:
Kontakt person:
Email:
Telefon:

A B Concept
, 2900
Kr. /Timen
24 - 37 Pr. uge
Anders
[email protected]

Tilføjet: 02-09-2013
Tilbage..