Gør en forskel i en af landets førende socialøkonomiske virksomheder!

Denne annonce er udløbet
Denne annonce er hentet fra jobarkivet på studiezone.dk.
Bemærk, at annoncen er udløbet og virksomheden derfor sandsynligvis ikke længere modtager ansøgninger.


Job beskrivelse:
Vi søger freelance phonere til vores telemarketingvirksomhed i Telehandelshuset. Telehandelshuset er en af landets førende socialøkonomiske virksomheder.*

Du vil primært blive tilknyttet telemarketingkampagner for vores fundraisingkunder såsom store patientforeninger, NGO’er, og nødhjælpsorganisationer, hvor du kan være med til at gøre en forskel.

Vi kan tilbyde dig:
•Et fleksibelt og udviklende studiejob
•Et arbejdsmiljø med humor i højsædet og søde kollegaer
•En attraktiv, fast timeløn på 125 kr.

Det er en stor fordel, hvis du har erfaring med telemarketing, men det er ikke et krav. Det vigtigste er, at du er god til at tale med mennesker, har en udadvendt personlighed og har en god telefonstemme. Vi skal nok sørge for den nødvendige oplæring, så du får gode oplevelser og succes i telefonen.

Der aftales vagtplaner løbende for fire uger ad gangen, og vi er fleksible i forhold til eksamensperioder m.m. Arbejdstiden ligger hovedsageligt i aftentimerne fra ca. kl. 15-20, og vi forventer, at du har mod på to vagter om ugen i gennemsnit.

Send din ansøgning og CV til [email protected] med emnebeskrivelsen ’Freelance phoner’ inden mandag d. 26. august 2013, hvorefter vi i første omgang ringer dig op for et opfølgende interview på telefonen, hvis din ansøgning vækker vores interesse.

Vi glæder os til at høre fra dig!

*Telehandelshuset er en virksomhed med en unik mission: At levere Danmarks bedste telemarketingydelser ved primært at uddanne og ansætte mennesker med synshandicap. Det er ift. denne stilling ikke et krav, at du har et synshandicap.

Læs mere på www.telehandelshuset.dk

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen på studiezone.dk

Information

Virksomhed:
Adresse:
Løn:
Antal timer:
Kontakt person:
Email:
Telefon:

Telehandelshuset
Carl Gustavs Gade 3, 2630
125 per time Kr. /Timen
8 Pr. uge

[email protected]

Tilføjet: 12-08-2013
Tilbage..