PRAKTIK hos TOFT Kommunikation - efterår 2013

Denne annonce er udløbet
Denne annonce er hentet fra jobarkivet på studiezone.dk.
Bemærk, at annoncen er udløbet og virksomheden derfor sandsynligvis ikke længere modtager ansøgninger.


Job beskrivelse:
Praktikant søges til TOFT Kommunikation - efterårssemestret 2013

Hos TOFT Kommunikation har du nu som praktikant i efterårssemestret 2013 mulighed for at få omsat teori til praksis og opnå konkret erfaring med politik og PR.

Arbejdsopgaverne spænder fra strategisk kommunikation, pressehåndtering, research, politisk interessevaretagelse og monitorering, idéudvikling, analyser og kampagner. Som praktikant hos TOFT Kommunikation vil du også få mulighed for at få indblik i opgaver af international politisk karakter.

Om TOFT Kommunikation

TOFT Kommunikation bygger på mange års erfaring med brudfladerne mellem politik og medier, herunder en enestående erfaring fra mange års konsulentarbejde kombineret med en unik praktisk erfaring fra Christiansborg og dybdegående politisk indsigt. TOFT Kommunikation er et mindre bureau som har til huse i Kompagnistræde i hjertet af det gamle København. Tonen er uformel, men seriøs og fokuseret. Du kan se mere om os på www.toftkommunikation.dk

Om dig

Vi forventer, at du er i gang med overbygningsdelen af din uddannelse, at du er initiativ- og idérig og har mod på at kaste dig ud i nye projekter og opgaver. Ligeledes skal du have en solid faglig ballast, herunder gerne konkret indsigt i politiske forhold samt kommunikation på et teoretisk niveau.


Studierelevans

Som praktikant hos TOFT Kommunikation får du en unik mulighed for at få konkret, praktisk erfaring med arbejdsopgaverne i spændingsfeltet PR, kommunikation og politik i kombination med en anvendelse af din faglige og teoretiske egenskaber. Praktikopholdet hos TOFT Kommunikation afsluttes med en projektopgave, som giver mulighed for en teoretisk refleksion over de konkrete arbejdsrelaterede opgaver.

Ansøgning

Send din motiverede ansøgning og CV til [email protected] senest mandag den 24. juni 2013 kl. 12.00.

Har du spørgsmål til stillingen kontakt venligst indehaver Søren Toft på 26 19 01 19.

Det forventes, at praktikopholdet berettiger til modtagelse af SU. TOFT kommunikation tilbyder herudover et månedligt økonomisk tilskud. Arbejdstiden udgør mindst 30 timer pr. uge.


Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen på studiezone.dk

Information

Virksomhed:
Adresse:
Løn:
Antal timer:
Kontakt person:
Email:
Telefon:

TOFT Kommunikation
Kompagnistræde 18, 1208
Efter aftale Kr. /Timen
30 Pr. uge
Søren Toft
[email protected]
26 19 01 19
Tilføjet: 31-05-2013
Tilbage..