Researcher til Search & Selection af ingeniører

Denne annonce er udløbet
Denne annonce er hentet fra jobarkivet på studiezone.dk.
Bemærk, at annoncen er udløbet og virksomheden derfor sandsynligvis ikke længere modtager ansøgninger.


Job beskrivelse:
Kan du vurdere hvilke kandidater, der har kompetencer til at løfte en stærkstrømsingeniør position? Og er du dygtig til at finde kilder og kritisk information på internettet? Så er du den researcher, vi har brug for!

Capax Recruitment er eksperter i search & selection af ingeniører og teknisk profiler i både ind- og udland. Vi har gjort det til vores fornemmeste opgave altid at kunne finde den rette kandidat til komplekse stillingsprofiler. Opgaver som normalt er noget nær umulige at løse. Vi arbejder primært inden for brancher som energi, infrastruktur og transport. Capax Recruitment blev startet for godt tre år siden, og siden da er det gået stærkt. Vi søger derfor nu endnu en researcher til vores team af specialister.

Arbejdsopgaver
Du kommer til at arbejde tæt sammen med en rekrutteringsspecialist og løbende have en dialog om opgaver, kandidatfelter og komplekse jobprofiler. Efter en oplæring vil et udsnit af dine opgaver være:

• Researche i netværksgrupper efter specialister
• Gennemføre kandidatsøgninger i CV-databaser
• Matche kandidatprofiler mod en konkret stilling for at udvælge relevante
kandidater
• Opstarte dialog med potentielle kandidater om det konkrete job


Din profil
Du læser til ingeniør på eksempelvis DTU og er et par år inde i din bachelor. Det er afgørende, at du er struktureret, har en analytisk sans, er vedholdende og har lyst til et job, hvor du skal tilegner dig ny viden hurtigt og hvor detaljeringsgraden altid er høj. Som person er du opsøgende og møder på arbejde med et positivt mindset. Du synes om at blive mentalt udfordret og har mest af alt lyst til at lære. Vi operere med en del forskellige IT system og det er derfor vigtigt, at du har en flair for IT og ikke har berøringsangst. Da del af vore dialog foregår på engelsk og vi arbejde med international kunder forventer vi at du ved hvordan man agere i et internationalt miljø herunder såvel skriftlig som mundtlig dialog på engelsk.

Vi tilbyder
En unik mulighed for at tilegne dig relevant erhvervserfaring. Frihed under ansvar i forhold til typer af opgave, du vil blive stillet. Jobbet er et studiejob på 10-15 timer om ugen. Arbejdstiderne er fleksible og tager selvfølgelig hensyn til eksamensperioder. Din titel vil være international researcher og du vil arbejde ud fra vores nye lokaler i Valby.

Capax har til huse i nyistandsatte lokaler i Valby. Capax Recruitment er et datterselskab af Mediehuset Ingeniøren A/S, og begge virksomheder arbejder under samme tag. Du vil derfor i din dagligdag mærke suset ved at arbejde i en moderne medievirksomhed, hvor dine arbejdsopgaver involverer samarbejde med alt fra travle journalister til employer branding konsulenter, der alle har ingeniører og tekniske specialister som fokusområde.

Ansøgning
Mener du at ovenstående profil passer til dine kvalifikationer, så send en ansøgning og CV på følgende link http://job.capax.dk under ”Researcher (stud.meda.)”. Ansøgningsfrist er fredag d. 17. maj, 2013. Ansøgninger vil blive behandlet løbende.


Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen på studiezone.dk

Information

Virksomhed:
Adresse:
Løn:
Antal timer:
Kontakt person:
Email:
Telefon:

Capax Recruitment
Trekronergade 26, 2500
Kr. /Timen
10-15 timer Pr. uge
Christina Just
[email protected]
33265300
Tilføjet: 04-05-2013
Tilbage..