Sælgere søges til opsøgende salg i København

Denne annonce er udløbet
Denne annonce er hentet fra jobarkivet på studiezone.dk.
Bemærk, at annoncen er udløbet og virksomheden derfor sandsynligvis ikke længere modtager ansøgninger.


Job beskrivelse:
ELSKER DU KØBENHAVN? VED DU HVAD EN GOD DEAL ER? KAN DU TALE MED HVEM SOM HELST OG HAR DU LYST TIL AT TJENE PENGE, NÅR DET PASSER DIG?

Shopbox Deals er et Københavnsk start up, der har udviklet et unikt deal-koncept, som intet andet deal site kan tilbyde. Shopbox Deals tilbyder virksomheder en enestående mulighed for at lave online deals - nemt, hurtigt og effektivt. Vi samarbejder dagligt med lokale butikker, restauranter, wellness- steder og har allerede mere end 100 virksomheder, der har lavet og delt deres Deals hos os.

Dine arbejdsopgaver:
- Salgsarbejde for de bedste butikker, restauranter, wellness-steder m.m. i Storkøbenhavn
- Opsøgende salg og pleje af eksisterende kunder.

Hvornår du går på arbejde og hvor meget du vil tjene er op til dig. Det afhænger af din indsats og kvaliteten af dine deals.

Vi forventer: At du udviser kreativitet, selvstændighed og glæder dig over udfordringer. Det er vigtigt at du arbejder med høj integritet og moral. Du skal være kritisk overfor alle samarbejdspartnere, således vi sikrer at både forbrugeren, samarbejdspartneren og Shopbox Deals, opnår det mest optimale udbytte. Du skal være social og elske at tale med andre mennesker. At du er udadvendt, har stort gåpåmod og ved hvordan du kan få fat i de rigtige kontakt personer. Salg laves i byen og ikke på et kontor, derfor leder vi efter netop dig.

Shopbox Deals tilbyder dig: salgstræning, søde kollegaer, salgsmateriale og et enestående deal koncept, ikke set andre steder. Du deltager automatisk i salgskonkurrencer, salgsmøder og får Shopbox Deals visitkort og e-mailadresse. Shopbox Deals håndtere al kundesupport, økonomi og kundeservice: Så du kan koncentrere dig om at lave gode deals og tjene penge. Stor kommission, men ingen grundløn.

Vil du være en Urban Star og tjene penge når du vil? Så send os en kreativ ansøgning (og gi’ os navnet på de 5 første steder du vil tage fat på) og dit CV til:
Sofie Roorda på e-mail [email protected] eller ring på 31 13 15 15 og hør mere.


Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen på studiezone.dk

Information

Virksomhed:
Adresse:
Løn:
Antal timer:
Kontakt person:
Email:
Telefon:

Shopbox
Gothersgade 42, 1123
Provission Kr. /Timen
Det er op til dig Pr. uge
Sofie Roorda
[email protected]
31131515
Tilføjet: 03-05-2013
Tilbage..