Community Researcher søges til kommunikationsbureau

Denne annonce er udløbet
Denne annonce er hentet fra jobarkivet på studiezone.dk.
Bemærk, at annoncen er udløbet og virksomheden derfor sandsynligvis ikke længere modtager ansøgninger.


Job beskrivelse:
Er du en energisk person bosiddende i enten København, Odense, Aarhus eller Aalborg med et stærkt lokalt netværk og gode sociale kompetencer, synes vi at du skal læse videre!

Kommunikationsbureauet Revolt søger en Community Researcher til et spændende og udfordrende job, ca.12 timer om måneden. Vi søger en person der elsker at skabe netværk og har interesse i at lave indgående research omkring hvad der rør sig i forskellige udvalgte miljøer (Communities).

Hvem er vi?

Revolt er et ungt og alternativt kommunikationsbureau, der arbejder med nyskabende strategier indenfor markedsføring i krydsfeltet mellem Community Marketing, Event, PR, og Sociale medier. Vi har en række spændende kunder, som vi hjælper med at nå deres målgruppe på en nærværende og engagerende måde. Vi tror på, at det lønner sig at tænke udenfor rammerne for traditionel markedsføring og møde målgruppen hvor de befinder sig. Derfor søger vi dygtige kollegaer i både København, Aarhus, Odense og Aalborg til at assistere os med netop dette.

Jobbet?

Jobbet som Community Researcher består i at skabe og vedligeholde netværksrelationer, målrettet vores kunders aktiviteter indenfor forskellige områder og genrer – eksempelvis underholdning, socialt entreprenørskab, byliv og meget andet. Arbejdet foretages således på vegne af en række af vores kunder, der har interesse i at bygge bro til deres kernemålgruppe i forskellige miljøer (communities). Det er derfor vigtigt, at du har/og eller kan opbygge et stærkt og bredt netværk, som du formår at engagere. I praksis vil det være din opgave at opsøge og indhente information om hvad der rør sig i de forskellige miljøer med relevans for vores kunder, samt at aktivere bestemte brands i samarbejde med de netværkspersoner, som du er med til at udpege.

Vi tilbyder en spændende og fleksibel stilling, estimeret til 12 timer månedligt med en fast løn, der dækker din research og tilbagerapportering. Dertil tilfalder ekstra betaling for timer ved aktivering af diverse aktiviteter.

Hvem er du?

Vi forventer af dig, at du besidder stærke kommunikative evner og har en sans for at mobilisere dit netværk i forskellige sammenhænge. Ideelt læser du på en videregående uddannelse, hvor du beskæftiger dig med kommunikation og/eller markedsføring på et eller andet plan. Vigtigst af alt er dog, at du er fuld af gå-på mod, er nysgerrig indenfor alternativ markedsføring, har hjertet på rette sted og hovedet skruet fornuftigt på.

Er det dig?

Send din ansøgning samt CV til Patricia Tjørnelund på [email protected] senest tirsdag d. 5. marts 2013. Har du spørgsmål til stillingen, er du også velkommen til at ringe til Kasper K. Nielsen på tlf. 26131879

Vi glæder os til at høre fra dig!

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen på studiezone.dk

Information

Virksomhed:
Adresse:
Løn:
Antal timer:
Kontakt person:
Email:
Telefon:

Revolt
Vesterbrogade 62D, 1620
Kr. /Timen
Pr. uge
Patricia
[email protected]
26131879
Tilføjet: 27-02-2013
Tilbage..