Studentermedhjælper med teknisk baggrund søges til kontor i Tåstrup

Denne annonce er udløbet
Denne annonce er hentet fra jobarkivet på studiezone.dk.
Bemærk, at annoncen er udløbet og virksomheden derfor sandsynligvis ikke længere modtager ansøgninger.


Job beskrivelse:
Har du en teknisk/håndværksmæssig baggrund og kunne du tænke dig at arbejde med administrativt arbejde på vores kontor i Tåstrup?
Viktech søger en studentermedhjælper i vores afdeling i Tåstrup. Viktech rekrutterer faglærte håndværkere til byggebranchen, hjælper virksomheder med bemandingen og leverer værktøj, beklædning mm. Vi ansætter malere, murere, tømrere, elektriker, VVSere og smede. Vores interne personale arbejder enten på kontoret eller kører rundt ude ”i marken” som konsulenter.
Vi har brug for en studentermedhjælper, som har lyst til at arbejde med HR og administration, og som samtidig har en god indsigt i byggebranchen. Du vil komme til at gennemgå de indgående ansøgninger, taste oplysningerne ind i vores system og besvare mails samt telefonopkald. Da vi har en del tyske medarbejdere, er det et krav, at du taler og forstår tysk på højt niveau.

Vi tilbyder
Du bliver del af en virksomhed i vækst, får fleksible arbejdsvilkår og du får muligheden for at uddybe dine kompetencer. Der er mulighed for at arbejde 15 timer om ugen, i højsæson mere.

Din profil
For at komme i betragtning til stillingen er det et krav, at du har kendskab til byggebranchen/håndværk og at du taler og skriver godt tysk. Endvidere er du åben og imødekommende, du har ingen problemer med at tale meget i telefon, du er serviceminded og du trives med rutinearbejde.

Ansøgning
Vi vil gerne modtage din ansøgning hurtigst muligt. Send en ansøgning samt CV til [email protected] og mærk den ”Studentermedhjælper i Tåstrup”. Du kan få mere information på www.viktech.dk og du er velkommen til at give os et kald på 70209043 for at høre mere.


Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen på studiezone.dk

Information

Virksomhed:
Adresse:
Løn:
Antal timer:
Kontakt person:
Email:
Telefon:

Viktech
Tåstrup Hovedgade, 2630
ring for info Kr. /Timen
15 Pr. uge
Anja
[email protected]
70209043
Tilføjet: 27-11-2012
Tilbage..