Jazzforening søger PR-ansvarlig og fundraiser

Denne annonce er udløbet
Denne annonce er hentet fra jobarkivet på studiezone.dk.
Bemærk, at annoncen er udløbet og virksomheden derfor sandsynligvis ikke længere modtager ansøgninger.


Job beskrivelse:
Musiksyndikatet Congo hedder vi, og vores fornemmeste opgave er at skabe tid og sted til, at forskellige musikalske genrer kan trives under samme tag. Og til det søger vi frivillige folk.
Et styks fundraiser og et styks PR-ansvarlig ønsker vi os.

Historie
I tre år har MS Congo eksisteret som musikforening. I de tre år har vi haft travlt med at:

- stå for koncertprogrammet på Husets Teater under CPH Jazz Festival tre år i træk,
hvor vi har holdt tre koncerter om dagens i husets smukke røde rum.
- afvikle releas koncerter for en række bands.
- være ansvarlige for balkanteltet ved Vesterbro Festivalen.

Foreningen har på trods af sin korte levetid afholdt koncerter med topnavne fra både det danske og udenlandske, herunder Jerry Bergonzi, Mark Turner, Gilad Hekselman og Andrew D'engelo.

Hvem er vi?

En ung(dommelig) gruppe, der består af den faste bestyrelse, der er fire mand høj. Derudover er vi en række hjælpende hænder, der særligt hjælper til under CPH Jazz Festival.

Mål
Vi ønsker at skabe et rum, hvor der er plads til at afprøve musikalske ideer, uden at den kunstneriske kvalitet undermineres. Og vi ønsker at imødekomme et behov, der i høj grad eksisterer blandt musikere og publikummer, om et sted, hvor man både kan opleve interessante etablerede jazzmusikere, unge kometer og holde vild fest til.

Hvad ønsker vi os?
Foreningen har vokseværk, og derfor søger vi dig, der brænder for at skabe et musikalsk forum med personlighed, spontanitet og høj krav til kvalitet.
Af vores to nye medlemmer ønsker vi os selvstændighed, kreativitet og ansvarlighed. Og at du har et ønske om at gøre MS Congo til et endnu vildere foretagende og er med på at gøre jazzfestivalen uforglemmelig igen i år.
Erfaring med fundraising og PR er skønt, men det er ikke et krav.

Hvorfor er det interessant at arbejde i MS Congo?
Først og fremmest får du indsigt i en måske noget utraditionel forening. Der er plads til at afprøve idéer, der bidrager til det danske musikliv, og man får adgang til et nyt musikmiljø med mange unge – og ikke mindst en uges jazzfestival i byens smukkest røde rum på Husets Teater.
Derudover får du erfaring med koncertafvikling, festivalplanlægning og formidling af kulturelle events.

Kontakt:
Derfor skal du skrive en ansøgning på ca. en A4-side, skrive om du ansøger som PR-ansvarlig eller fundraiser, og tilslut skal du sende den til [email protected] senest d. 19. November. Samtaler vil blive afholdt i slutningen af uge 47.

Har du spørgsmål, er du mere end velkommen til at ringe til formand Birgitte Toft-Petersen på 61625058, eller til daglig leder og musisk ansvarlig Andreas Toftemark på 22130290.



Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen på studiezone.dk

Information

Virksomhed:
Adresse:
Løn:
Antal timer:
Kontakt person:
Email:
Telefon:

MS Congo
,
0 Kr. /Timen
8 Pr. uge
Birgitte Toft-Petersen
[email protected]
61625058
Tilføjet: 30-10-2012
Tilbage..