Nyhedsredaktør til gaming website

Denne annonce er udløbet
Denne annonce er hentet fra jobarkivet på studiezone.dk.
Bemærk, at annoncen er udløbet og virksomheden derfor sandsynligvis ikke længere modtager ansøgninger.


Job beskrivelse:
Eurogamer Danmark søger en humaniora studerende, der kan varetage jobbet som daglig nyhedsredaktør på sitet.

Om os: På www.eurogamer.dk finder læserne artikler, anmeldelser, previews, nyheder, screenshots og film om videospil. Vi dækker alle platforme (PS3, Xbox, PC, Nintendo osv.).

Titlen som nyhedsredaktør dækker over, at du vil blive ansvarlig for den daglige produktion af nyheder til sitet. Der er mulighed for selv at skrive nyheder, men indledningsvis kan jobbet klares ved versionering af det eksisterende nyhedsflow fra vores europæiske søster sites dvs. oversættelse af korte tekster til dansk.

Det er selvfølgelig helt essentielt, at du kan skrive grammatisk korrekt dansk, at du forstår engelsk (og gerne tysk og/eller andre europæiske sprog). Erfaring med skriftlig formidling er en fordel, men ikke et krav. Til gengæld er det super vigtigt, at du selv er gamer, og at du har et bredt kendskab til videospil, platforme og videospillenes historie.

Pålidelig: Det er vigtigt, at du er i stand til at påtage dig ansvaret for dagligt at skulle bruge 2 timer på at opdatere sitet med 6-8 korte nyheder.
Hvis du har mod på at skrive større tekster, er der ligeledes mulighed for at bidrage til sitet med artikler, spil-anmeldelser og previews af kommende spil.

Lønnen er 5.000 DKK om måneden. Arbejdet kan varetages hjemmefra.

Om ansættelsesprocessen: Grundet tidspres udvælger vi en håndfuld kandidater blandt ansøgerne som vi efterfølgende gerne vil lave et hurtigt Skype video interview med inden vi eventuelt mødes til en decideret ansættelsessamtale. Du må gerne skrive et kort brev om dig selv, men det er ikke nødvendigt at vedlægge et CV (vi har selv været studerende og forstår at CV’et i denne sammenhæng nok er en meningsløs formalitet.

Tiltrædelse hurtigst muligt.

Kontakt: Martin Wiinholt, [email protected]


Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen på studiezone.dk

Information

Virksomhed:
Adresse:
Løn:
Antal timer:
Kontakt person:
Email:
Telefon:

Eurogamer Danmark
Mariendalsvej 60, 2000
5000 Kr. /Timen
10 Pr. uge
Martin Wiinholt
[email protected]
21710904
Tilføjet: 06-09-2012
Tilbage..