Praktisk medhjælp på El & Teknik 2012 i Odense

Denne annonce er udløbet
Denne annonce er hentet fra jobarkivet på studiezone.dk.
Bemærk, at annoncen er udløbet og virksomheden derfor sandsynligvis ikke længere modtager ansøgninger.


Job beskrivelse:
Schneider Electric Danmark A/S deltager i dagene 8. - 10. maj 2012 på El & Teknik 2012 messen, der er den største elfagmesse i Danmark med forventet omkring 10.000 besøgende. Messen finder sted i Odense Congress Center. Vi har vores egen udstillingshal på omkring 2.000 m2, hvor vi viser vores energioptimeringsløsninger til alt fra boliger over kontorbygninger og hospitaler til industri og forventer at en stor del af de besøgende kommeer forbi vores udstilling.

Derfor har vi brug for praktisk medhjælp til at gå til hånde i forbindelse med besøgerregistrering, uddeling af informationsmateriale i udstillingsområdet generelt samt i øvrigt hjælpe til, hvor der er behov - eksempelvis i cafe-området eller ved de mange workshops og konkurrencer, der finder sted i hallen.

Schneider Electric er global specialist i energioptimering og -styring og arbejder målrettet på at hjælpe mennesker og organisationer med at få mest muligt ud af deres energi. På verdensplan er der flere end 130.000 medarbejdere i over 100 lande. Schneider Electric havde i 2011 en omsætning på 22,4 mia Euro.

Arbejdet er en god måde at få indblik i Schneider Electric Danmarks tilbud til markedet samt blive et "kendt ansigt" i organisationen.

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen på studiezone.dk

Information

Virksomhed:
Adresse:
Løn:
Antal timer:
Kontakt person:
Email:
Telefon:

Schneider Electric Danmark A/S
Industriparken 32, 2750 Ballerup
125 kr. i timen Kr. /Timen
24 Pr. uge
Toni Rieder
[email protected]
28991447
Tilføjet: 16-04-2012
Tilbage..