Studentermedhjælper til Ungdommens Uddannelsesvejledning i København

Denne annonce er udløbet
Denne annonce er hentet fra jobarkivet på studiezone.dk.
Bemærk, at annoncen er udløbet og virksomheden derfor sandsynligvis ikke længere modtager ansøgninger.


Job beskrivelse:
Kan du vinkle dine tekster, så de rammer plet hos målgruppen? Har du et godt greb om konceptudvikling, design og informationsarkitektur? Og er du på hjemmebane, når det kommer til Facebook og andre sociale medier? Så har vi brug for dig!
UU København søger en alsidig studentermedhjælper, der vil være med til at udvikle og vedligeholde vores forskellige kommunikationsaktiviteter. Vi tilbyder til gengæld et interessant job, hvor du får mulighed for at prøve kræfter med mange forskellige opgaver.
Jobbet
Du vil blandt andet blive involveret i at udvikle vores hjemmeside uu.kk.dk, hvor opgaven hovedsageligt går ud på at udvikle en hensigtsmæssig informationsarkitektur på siden og skrive tekster, der passer til mediet og målgruppen. Desuden får du til opgave at udvikle og vedligeholde vejledningsportalen genvej.nu, som du skal levere indhold til og sørge for er opdateret. Derudover er vi i gang med at udvikle flere forskellige kommunikationsaktiviteter – bl.a. en Facebookside - og du vil i et eller andet omfang blive involveret i udviklingen af disse opgaver.
Vi forestiller os, at:
• du er bachelor i kommunikation, journalistik eller lignende
• du er modtagerorienteret, når du skriver og god til at vinkle dine budskaber i forhold til den enkelte målgruppe
• du formulerer dig hurtigt, klart og tydeligt på skrift
• du har et godt kendskab til web og gerne erfaring med redigering i CMS-systemer
• du har kendskab til sociale medier (særligt Facebook) og véd eller har en holdning til, hvordan disse kan bruges
• du har et godt blik for grafik og layout
• du er kreativ, initiativ- og iderig
• du er samarbejdsorienteret, men kan samtidig arbejde selvstændigt og tage ansvar, når det kræves

Om os
UU København vejleder unge i Københavns Kommune om ungdomsuddannelser. Vi hører til under Børne- og Ungdomsforvaltningen og har 150 ansatte. Du vil blive tilknyttet Ledelsessekretariatet, som har fast base i Korsgade på Nørrebro.
Ansøgning
Stillingen ønskes besat hurtigst muligt. Send din ansøgning via mail til [email protected] senest den 15. Marts 2012. Vedhæft cv samt dokumentation for uddannelse som pdf.

Yderligere oplysninger
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Jannie Holm Thygesen, [email protected] , mobil 26772923 eller Mahtab Beigi , [email protected] , mobil 26371286. Du kan læse mere om Københavns Kommune og Ungdommens Uddannelsesvejledning på www.kk.dk og www.uu.kk.dk

Københavns Kommune ser mangfoldighed som en ressource og værdsætter, at medarbejderne hver især bidrager med deres særlige baggrund, personlighed og evner.

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen på studiezone.dk

Information

Virksomhed:
Adresse:
Løn:
Antal timer:
Kontakt person:
Email:
Telefon:

UU København
Korsgade 30, 2200
Kr. /Timen
Pr. uge
Janni Holm Thygesen
[email protected]
26772923
Tilføjet: 06-03-2012
Tilbage..