Freelance oversætter

Denne annonce er udløbet
Denne annonce er hentet fra jobarkivet på studiezone.dk.
Bemærk, at annoncen er udløbet og virksomheden derfor sandsynligvis ikke længere modtager ansøgninger.


Job beskrivelse:
Det vil i første omgang dreje sig om oversættelse af indhold fra svensk eller engelsk til dansk samt korrektur på eksisterende indhold.

Det er ikke et krav, at du har viden om de pågældende emner på forhånd, men det er et krav, at du har erfaring med tekstforfatning fx. fra et tidligere/nuværende job eller studie.

Sprog og grammatik på dine oversættelser og rettede tekster skal være 100% i orden.

Det er essentielt, at du har en evne til hurtigt at sætte dig ind i nyt stof samt formidle det mest væsentlige videre med dine egne ord. Du skal forvente at bruge længere tid i starten på at sætte dig ind i vores systemer og metoder.

Teksterne er sprogligt simple og du skal ikke lave omfattende research, selvom emnerne kan være komplekse. Hver opgave vil typisk være en liste med 100-200 spørgsmål og tilhørende beskrivelser af emner.

Der kan senere være mulighed for at skrive indhold om aftalte emner. Teksterne du skal skrive vil være sprogligt simple. Det drejer sig altså ikke som meget journalistisk arbejde om at veje hvert enkelt ord og skrive mindre sproglige mesterværker. Mindre slåfejl kan accepteres i mindre omfang. Hovedsagen er, at du kan formidle intelligent og relevant information på en effektiv facon, samt at teksterne er velskrevne og relevante.

Om dig

- Du har erfaring med fra tekstforfatning fra job eller studie
- Du kan overholde deadlines
- Du er pålidelig og har sans for kvalitet
- Det er væsentligt, at du har begreb om god skrive praksis på nettet
- Du kan sætte dig ind i nye emner hurtigt og reagere på fejl

Arbejdet foregår via et web-login, så tidsmæssigt er jobbet meget fleksibelt. Dog forventer vi, at du har i gennemsnit 5-8 timer til rådighed pr. uge, og i visse perioder mere. Opgaverne varierer i omfang, og der kan gå kortere eller længere tid mellem nye opgaver.

Arbejdet vil foregå fra din egen bopæl uanset, hvor i landet du befinder dig (men du er velkommen til at besøge os i København). Du skal have Internetforbindelse og egen computer.

Opgaver aflønnes i forhold til omfang og kvalifikationer - delvis på akkord (oversættelse og tekstforfatning) og delvis pr. time (korrekturlæsning).

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen på studiezone.dk

Information

Virksomhed:
Adresse:
Løn:
Antal timer:
Kontakt person:
Email:
Telefon:

BOojars
, 2300
Akkord / Pr. time Kr. /Timen
5-8 Pr. uge
Søren Bøjer
[email protected]

Tilføjet: 06-03-2012
Tilbage..