Underviser til DSE Kompetence søges (studiejob)

Denne annonce er udløbet
Denne annonce er hentet fra jobarkivet på studiezone.dk.
Bemærk, at annoncen er udløbet og virksomheden derfor sandsynligvis ikke længere modtager ansøgninger.


Job beskrivelse:
Danske Skoleelever (DSE) er en elevorganisation, der organiserer elever og elevråd på alle former for grundskoler i Danmark. Vi er skoleelevernes stemme i den offentlige debat og arbejder for at sikre elever reel indflydelse på deres skoleliv. Derudover er vi en elevorganisation, der laver fede og sjove kampagner og aktiviteter målrettet skoleelever i hele landet.

I de sidste par år har DSE udviklet en kompetence-afdeling, der blandt andet arbejder med at indgå samarbejdsaftaler med kommuner og afholde diverse kurser for lærere. Til DSE Kompetence søger vi lige nu 1-2 eksternt tilknyttede undervisere.

Som underviser i DSE Kompetence vil du hovedsagligt skulle afholde kurser for lærere fx omkring ”det gode elevrådsarbejde”. En stor del af indholdet på disse kurser er fokuseret på, hvordan lærerne kan inddrage eleverne i processerne og sikre et godt og konstruktivt samarbejde mellem eleverne internt, mellem eleverne og læreren selv og mellem eleverne og de andre lærere på skolen.

Hvad søger vi:
Vi søger 1-2 personer, der

 har været i elevrådet eller har haft interesse for det
 har erfaring med at inddrage og arbejde med unge
 er god til mundtlige præsentationer
 kan arbejde selvstændigt
 kan afsætte ca. 5 dage pr. semester til at afholde kurser
 meget gerne har undervisningserfaring


Tiltrædelse og vilkår
Tiltrædelse medio januar 2012. Der vil blive aftalt fast aflønning pr. kursus, du afholder. Der kan ikke garanteres et fast antal kurser. Vi afholder kurser over hele landet, så din bopæl er ikke så afgørende. Der vil indgå en kortere oplæring, men herefter forventes det, at du selv kan afholde kurser.

Ansøgning og CV
Ansøgning, relevante udtalelser, materialer og CV sendes elektronisk til [email protected], senest fredag d. 13. januar 2012 kl. 12.00. Vi vil løbende forholde os til de indkomne ansøgninger.

Danske Skoleelever opfordrer alle, uanset køn, alder, etnisk oprindelse m.m. til at søge stillingen.

Hvis du vil vide mere …
Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker yderligere informationer om organisationen eller stillingen. Kontakt rettes til organisationskonsulent Mette Hougaard Sørensen på 51802039.


Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen på studiezone.dk

Information

Virksomhed:
Adresse:
Løn:
Antal timer:
Kontakt person:
Email:
Telefon:

Danske Skoleelever
Mejlgade 30B, 8000
efter aftale Kr. /Timen
- Pr. uge
Mette Sørensen
[email protected]
50812039
Tilføjet: 02-01-2012
Tilbage..