PHP-programmør søges til produkt med stort potentiale!

Denne annonce er udløbet
Denne annonce er hentet fra jobarkivet på studiezone.dk.
Bemærk, at annoncen er udløbet og virksomheden derfor sandsynligvis ikke længere modtager ansøgninger.


Job beskrivelse:
Hej.

Jeg søger en programmør til min virksomhed, som skal videreudvikle og vedligeholde virksomhedens online site, som henvender sig til landbrug. Sitet er programmeret i PHP og MySQL.

Sitet er et online program, med hvilket landmænd kan registrere deres arbejdsopgaver på deres mobiltelefon, og administrere opgaverne på nettet. Sitet bruges allerede af flere bedrifter i Danmark, vi skal til at starte med en stor kunde i Østeuropa og i løbet af de næste par måneder kan potentialet blive meget stort.

Vi deltager i Europas største landbrugsmesse i Herning om 1½ måned, og vores nye produkt er allerede vurderet som en topnyhed, som får meget opmærksomhed. Det nye produkt registrerer automatisk, hvor medarbejderen befinder sig m.m. Produktet kan også bruges i andre brancher, og udvikling hertil skal muligvis også ske indenfor det næste års tid.

Jeg leder efter en hel- eller 3/4-tidsprogrammør, som ønsker at blive en fast del af virksomheden, gerne som medejer. Gerne med start hurtigst muligt, da vi har meget travlt.

Er du meget til softwareiværksætteri har du her muligheden for at være med i helt unikt koncept på et unikt marked, hvor man ikke skal skaffe brugere til et site, men sælge produktet fysisk. Og da vi allerede er kendte på markedet og produktet næsten færdigt, kommer du ind i projektet, ligesom det skal til at "lette".

Virksomheden har til huse i Midtjylland.

Du skal:

- Kunne programmere i PHP og MySQL
- Kunne sætte dig ind i den eksisterende kode
- Arbejde meget hårdt i de næste måneder
- Helst befinde dig i Jylland, men det er ikke et krav


Skriv til mig på [email protected] hurtigst muligt, hvis det er dig, jeg leder efter!

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen på studiezone.dk

Information

Virksomhed:
Adresse:
Løn:
Antal timer:
Kontakt person:
Email:
Telefon:

LetFarm
, 7400
Kr. /Timen
Pr. uge
J. Martin
[email protected]
21602367
Tilføjet: 27-10-2010
Tilbage..